Pronájem luxusního bytu 3+kk, 106 m2, rezidence ZAHÁLKA, Praha 4 Modřany v ulici Mezi Vodami

Evidenční číslo: 240318
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Mezi vodami, Praha 4, Praha 12, Modřany, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena: 25 000Kč/měs
Poznámka k ceně: nájemné neobsahuje zálohy na služby, bytový elektroměr se přepisuje na nájemce
25 000Kč/měs

Nemovitosti

Popis nemovitosti

BOHUŽEL BYT JE V MOMENTÁLNĚ REZERVOVÁN, PO DOBU REZERVACE NENÍ MOŽNÉ JEDNAT S DALŠÍMI ZÁJEMCI. Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem zcela nového luxusního bytu v úžasně klidné části Prahy 4 Modřanech v ulici Mezi Vodami přímo na břehu Vltavy. Jedná se o novostavbu v rezidenci ZAHÁLKA jež získala oceněn Best of Realty Nejlepší z realit od společnosti Horizon Holding. Budete zcela prvním nájemníkem. Byt je umístěn v prvním nadzemním podlaží bytového domu s výtahem, plocha bytu činí 106 m2, jeho dispozice je 3+kk, k bytu náleží lodžie a sklep a možnost pronájmu jednoho garážového stání v 3. podzemním podlaží za cenu 3.000,-Kč/měsíc. Obývací pokoj s kuchyňským koutem s podlahovým vytápěním, ložnice, dětský pokoj, koupelna s WC, umyvadlem a s vanou, ještě další samostatné WC s umyvadlem, předsíň, 16 m2 lodžie se vstupem z obývacího pokoje dvěmi velkými francouzskými okny. Kolaudace bytového domu byla v prosinci 2022. Zastávka tramvaje (č. 2, 3, 17 a 21) a busu č. 190 (Smíchovské nádraží) před domem. Byt je částečně zařízený. Lokalita prošla revitalizací a přeměnou v moderní čtvrť s veškerými službami a občanskou vybaveností. V místě mnoho volnočasových aktivit, golfové hřiště Hodkovičky, cyklostezka, bazén, in-line dráha a sportovní hala, přilehlý park s grilovacími stoly, přímo u domu dětské hřiště apod.

V obývacím pokoji s kuchyňským koutem na zemi dřevěná dubová podlaha, kuchyňská linka Oresi s vestavěnými elektrospotřebiči Whirlpool (indukční deska, digestoř, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, lednička s mrazákem, myčka), Tectonite dvojdřez Franke, výsuvná hadice u dřezové baterie. Osvětlení pracovní desky se stmíváním. V ložnici a dětském pokoji na zemi dřevěná dubová podlaha. V chodbě na podlaze dlažba. V koupelně vana, WC mísa, umyvadlo (vše Villeroy & Bosh), elektrický žebřík, baterie Grohe, osvětlené zrcadlo, pračku Whorlpool. Lodžie s dlažbou je orientovaná na JZ. Sklep o velikosti 6 m2 je umístěný v 3. podzemním podlaží. Dále je k dispozici společná kočárkárna/kolárna v přízemí s přímým výjezdem na cyklostezku i na bruslích.

Byt disponuje rekuperační jednotkou pro obměnu vzduchu bez nutnosti větrání, celý projekt je vystavěn ve vysokém standardu a to nejen co se energetické náročnosti budovy týká, benátské štuky na společných chodbách apod. V bytě jsou dřevěná eurookna a francouzské dveře, všechny jsou osezeny předokenními rolety na dálkové ovládání. V bytě úsporné LED osvětlení. Příjem televizního vysílání a internetu 100 mbs je rozveden do všech místností. V bytě jsou osazeny bezpečnostní dveře. Vchod do domu a vjezd do garáže na čip. Volný od 1.4.2023. Nájemné 25.000,-Kč/měsíc, nájemné neobsahuje zálohy na služby, bytový elektroměr se přepisuje na nájemce. Preferujeme dlouhodobý pronájem, minimální doba pronájmu je 1 rok.

Poptáváme solventního nájemce, nekuřáka bez domácích mazlíčků a nejlépe občana s českým státním občanstvím.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Skeletová
Adresa: Mezi vodami, Praha 4, Praha 12, Modřany, Praha, území Hlavního města Prahy

Plochy

Plocha terasy: 16m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 3
Počet koupelen: 1
Počet parkovacích míst: 1
Počet nebytových prostor: 1
Počet pokojů: 3
Patro, podlaží: 1. podlaží
Počet NP: 11
Počet PP: 3
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: B - velmi úsporná
Podle vyhlášky: Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Vybavení objektu

Bytové jádro zděné, Zařízeno částečně nábytkem, Sklep, Výtah, Parkování, Terasa

Inženýrské sítě

Kanalizace, Voda, pitná, Internet, 230V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Novostavba, Developerský projekt

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Tramvaj

Vybavenost v okolí

Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Supermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední dálkové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?