Nabídka pronájmu bytu o dispozici 3+1 s balkónem o užitné ploše 132 m2 v obci Velké Popovice

Evidenční číslo: 240329
Typ: Dvougenerační
Adresa: Nerudova, Velké Popovice, Praha-východ
Cena: 23 000Kč/měs
Poznámka k ceně: nájemné obsahuje veškeré poplatky za služby a energie
23 000Kč/měs

Nemovitosti

Popis nemovitosti

BOHUŽEL BYT JE V MOMENTÁLNĚ REZERVOVÁN, PO DOBU REZERVACE NENÍ MOŽNÉ JEDNAT S DALŠÍMI ZÁJEMCI. Velice zajímavá nabídka pronájmu bytu o dispozici 3+1 s balkónem o užitné ploše 132 m2 v obci Velké Popovice v okrese Praha východ.
Dovolujeme si Vám nabídnout zajímavý pronájem bytu o dispozici 3+1 s příslušenstvím včetně kolny na vlastním pozemku, pozemek má celkovou výměru 961 m2 v obci Velké Popovice v okrese Praha východ.
Bytová jednotka má užitnou plochu 132 m2 (obývací pokoj s balkónem a krbem, ložnice, dětský pokoj, kuchyně, předsíň, chodba, veranda, schodiště, koupelna, samostatné WC a samostatná spíž). Na podlahách korek, plastová okna, ústřední topení. V domě se nachází pouze dvě bytové jednotky, jedná se o celé 1 nadzemní podlaží rodinného domu.
Dům je postaven v klidné staré zástavbě obce na vlastním oploceném pozemku se vzrostlými jak ovocnými tak okrasnými stromy. Vytápění a ohřev TUV je tepelným čerpadlem. V obývacím pokoji je krb. Bezproblémové parkování buď na vlastním pozemku, nebo před domem. Voda z vlastní studny. Případně další možnost pronájmu garáže v domě.
Byt se pronajímá bez zařízení. Zařízená je pouze kuchyně: rohová lavice, 2x židle, jídelní stůl, myčka, plynový sporák, digestoř, elektrická trouba apod., není lednička. Přímo u kuchyně prostorná spíž na potraviny. V koupelně umyvadlo, sprchový kout a přívod na pračku. Samostatné WC s umyvadlem. K dispozici kolna na zahradě k uskladnění kol apod.
Jižně od obce se rozkládá přírodní park Velkopopovicko, jedná se o jednu z nejpůvodnějších a nejopuštěnějších krajin východního okraje Prahy. Ve vzdálenosti 3 km severně po silnici 107 je exit 15 Všechromy na dálnici D1. Veřejnou dopravní obslužnost v obci v dnešní době zajišťují autobusové linky Pražské integrované dopravy. Kompletní občanská vybavenost v místě (obecní, stavební úřad, škola, školka, praktický lékař, zubař, pošta). Dále je zde zimní stadion, tenisové kurty, kuželník, fotbalové hřiště, je to ráj pro cyklisty a běžkaře.
Volné ihned. Nájemné 23.000,-Kč/měsíc, v ceně nájemného jsou i poplatky za veškeré služby a energie. Preferujeme dlouhodobý pronájem, minimální doba pronájmu je 1 rok. Poptáváme solventního nájemce, nejlépe občana s českým státním občanstvím. Náš TIP, doporučujeme. Jedinečná nabídka.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Dvougenerační
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Nerudova, Velké Popovice, Praha-východ

Plochy

Plocha zahrady: 961m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 4
Počet koupelen: 1
Počet parkovacích míst: 2
Počet pokojů: 3
Patro, podlaží: 2. podlaží
Počet NP: 3
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: C - úsporná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Bytové jádro zděné, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada, Parkování, Balkon

Inženýrské sítě

Voda, užitková, Studna, Kanalizace, Voda, pitná, Plyn, Internet, 400V, 230V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, MHD, Silnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Supermarket, Pošta

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod, Studna

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Individuální

Typ vytápění objektu:

Jiné

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?